fbpx

Öppet idag 10–19 Livs 7–21

Gör dig startklar för hösten

Nu är hösten här och det är dags att återgå till skola, jobb, hemmet, träningen och fritidsaktiviteter. För att hjälpa dig kickstarta hösten har vi samlat tips och trix som hjälper dig att njuta av vardagen hemma i Haninge.

I våra sociala kanaler erbjuder vi också liveshopping tillsammans med våra butiker, där du får inspiration för att liva upp den nya säsongen. Följ oss redan nu och gör dig redo för att inspireras. Klicka här!

Upptäck ditt Haninge

Det gömmer sig äventyr bakom varje knut. Och hösten är den perfekta tiden att upptäcka dem alla. Ett stenkast bort från centrum väntar naturupplevelser. Läs mer här.

Fyll på garderoben med höstens trender

Stickade plagg, ton i ton och rutigt dominerar modet i höst. Gör plats för de senaste trenderna genom att rensa upp bland det gamla, för att få plats med det nya.

Bild från Gina Tricot

Rensa, sortera och strukturera hemmet

Hösten är en nystart på mycket. Och så gäller även för hemmet! Starta hösten med att ordentlig rensning, som kan få vardagens känns lite mer organiserad.

Bild från Hemtex

Höstens lekvänliga kläder

Leklusten tar inte paus under hösten. Men det ställer högre krav på kläder efter väder. Här kommer några tips på kläder för en skönare utelek.

• Lager-på-lager.
• Gummistövlar + ullstrumpor.
• Mössa som håller värmen.

Bild från Kappahl

Lys upp vardagen i höst

Hösten är en nystart på mycket. Och så gäller även för När höstmörkret faller på och dagarna blir korta gäller det att liva upp vardagen med lampor och ljus. Ett bra regel för en hemtrevlig känsla är att ha fem till tio ljuspunkter i varje rum.

Bild från Clas Ohlson

Ta hand om huden

Under hösten är vår hud i större behov av omvårdnad. Få hudvårdsrutinen att kännas lite lyxigare (och roligare!) genom att skapa ditt eget ”hemma-spa”!

Läs mer och inspireras här.

Bild från Kicks